top of page

Vepro

Vepro

Mënyrat për tu përfshirë

Shihni se si bujaria juaj mund ti japë një fëmije mundësi për të ardhmen.

Volunteers
Vullnetar

Vullnetarizmi është një mundësi e shkëlqyer për të fituar përvojë dhe për të ndihmuar komunitetin. 

 

Ne jemi në kërkim të vullnetarëve për të ndihmuar në programet tona të ardhshme!  

Small Child with Large Glasses
Sponsorizoni një fëmijë

Çfarë dhuratë më të mirë se ajo e arsimit. 

Zbuloni se si mund të sponsorizoni një fëmijë për të mësuar gjuhë dhe aftësi kompjuterike sot.

Teacher Helping a Student
Mbështetja e Korporatës

Nëse jeni një shkollë private e mësimdhënies dhe dëshironi të ndihmoni, ju lutemi na kontaktoni.

Ne do të donim tju lidhnim me fëmijët dhe familjet që kanë nevojë për qasje në programet tuaja. 

Ne e vlerësojmë të gjithë mbështetjen që mund të marrim

Image by Micheile Henderson
Dhuroni

Ende nuk jeni të sigurt se si të ndihmoni?

Ju lutemi merrni parasysh një donacion.

Çdo gjë bën një ndryshim!

bottom of page