top of page

Kush jemi ne?

edi.react.jpg

GABRIEL

GJORDUMI

Bashkëthemelues dhe President

Gabriel është bashkëthemeluesi i REACT me një përvojë si përkthyes dhe koordinator i ngjarjeve të ndryshme për më shumë se 10 vjet. Ai është i etur për ti ndihmuar fëmijët dhe të rinjtë për të përmirësuar shanset e tyre për të pasur sukses në qëllimet e tyre të jetës. 

''Duke u rritur me prindër emigrantë, u përballa me vështirësi në mësimin e gjuhëve të huaja për shkak të kostos së mësimit privat. Unë dua që çdo fëmijë të ketë mundësinë të mësojë pa barrën ekonomike për familjen.''

gogi_edited.jpg

EDRIA
KAPLLANI

Bashkëthemelues dhe Zëvendës President

Edria është bashkëthemeluesja e REACT me një sfond në Përvetësimin e Gjuhëve dhe Psikologji. Ajo ka punuar si mësuese në sektorin e shkollave publike në Kanada për më shumë se 5 vjet me një theks në mësimin e frëngjishtes si gjuhë e dytë. 

''Si mësuese, kam vënë re mungesën e theksit që i vihet gjuhëve të huaja dhe teknologjisë në shkolla. Nxënësve u jepet vetëm ekspozimi minimal ndaj gjuhëve të dyta dhe kompjuterëve. Në një botë të globalizuar të teknologjisë së avancuar, unë synoj t'u jap të rinjve aftësitë e nevojshme për të pasur sukses”.

Creative Space

Rritja e ekipit tonë

Ne po kërkojmë të rrisim ekipin tonë për të ofruar programet më të mira për kauzën tonë!

 

Nëpërmjet vullnetarëve dhe anëtarëve ne mund të arrijmë misionin tonë për të ndihmuar fëmijët dhe të rinjtë që të përpiqen për sukses përmes arsimimit.

Zbuloni më shumë se si mund të ndihmoni!

bottom of page