top of page

KURSE ANGLISHTE FALAS

Cute Girl in Classroom

Kanë nevojë për ne.

Kurse Anglisht

Një program që synon të ofrojë akses falas në kurset e Gjuhës Angleze. Çdo fëmijë dhe i ri ka të drejtën e arsimimit dhe gjuha angleze është një pjesë e domosdoshme e arsimit për të pasur sukses. 

Është e rëndësishme tu sigurohen atyre të gjitha mjetet e nevojshme dhe një mjedis të sigurt ku nuk ka paragjykime dhe diskriminim.

 Anglishtja është gjuha zyrtare e 53 shtetëve dhe flitet nga më shumë se 400 milionë njerëz. 1 në 5 njerëz në botë flet ose kupton anglisht. 

Anglishtja do tju ndihmojë të gjeni një punë më të mirë duke qenë se kompanitë po bëhen më ndërkombëtare dhe anglishtja renditet si një aftësi thelbësore për gjithnjë e më shumë vende pune.

Anglishtja është një gjuhë veçanërisht e rëndësishme në internet me më shumë se gjysmën e përmbajtjes në internet të shkruar në anglisht. Përveç kësaj, disa nga kompanitë më të mëdha të teknologjisë në botë janë të bazuara në vendet anglishtfolëse.

Bëhu pjesë e programit

Nëse ju ose dikush që njihni është i interesuar të mësojë anglisht përmes programit tonë, ju lutemi plotësoni formularin.

Tel: 069-2500-481

Faleminderit për dorëzimin!
Black Background

NA MBËSHTETNI NË MISIONIN E ZHVILLIMIT TË PROGRAMEVE PËR FËMIJËT QË KANE MË SHUMË NEVOJË PËR NE!

Ndryshoni jetën e një fëmije për më mirë!

bottom of page